Pasokan pabrik kualitas dhuwur 4′-Methylpropiophenone CAS 5337-93-9

Katrangan singkat:

Jeneng Umum 4-Methylpropiophenone
Nomer CAS 5337-93-9
Bobot Molekul 148.202
Kapadhetan 1,0±0,1 g/cm3
Titik didih 238,5±0,0 °C ing 760 mmHg
Formula Molekul C10H12O
Titik lebur 7,2 °C
Titik nyala 96,1±0,0 °C
Massa pas 148.088821
PSA 17.07000
LogP 2.66
Tekanan Uap 0,0±0,4 mmHg ing 25°C
Indeks Refraksi 1.507


Detail Produk

Tag produk

sinonim

4-Metilpropiofenon
1-(p-Tolyl)propan-1-siji
1-(4-methylphenyl)propan-1-siji
4'-Metilpropiofenon

Safety Packaging & pangiriman

rincian packaging
Lemah: 1kg / tas foil, 25kg / tas utawa drum (tas PV kanggo kemasan njero, lan tas aluminium foil kanggo kemasan njaba.) 20 ton / 20ft wadhah, 25 ton / 40ft wadhah
Cairan: 1kg / botol, 10kg / botol, 25kg / tong, 200kg / tong, 250kg / tong, 20 ton / 20ft wadhah
Utawa tindakake syarat klien.
Rincian pangiriman
Lead time: 2 dina sawise konfirmasi pembayaran
Cara pengiriman: Fedex / UPS / TNT / EMS / jalur khusus / segara utawa udara
Cathetan: Paket bakal dikirim maneh yen sampeyan ora nampa

Layanan

1) Wakil sales profesional bakal mbales pesen lan ngatasi masalah sampeyan.
2) Nyedhiyani kualitas layanan sawise-sales.Sawise rawuh saka barang, please kasebut kanthi teliti, konfirmasi yen barang ing kondisi apik lan banjur mlebu kanggo panrimo.Yen ana bedo ing specifications produk, kita bakal bali utawa ngganti barang
3) Kita bisa nyedhiyani conto yen sampeyan perlu
4) Kita nyedhiyakake layanan logistik profesional, supaya barang kasebut cepet menyang tangan sampeyan.

kaluwihan kita

1. Kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif, kanthi pabrik dhewe
2. Pangiriman cepet, pangiriman ing wektu.
3. Alibaba Trade Assurances.
4. Ndhukung macem-macem cara dagang lan pembayaran. Kita ndhukung transfer kabel, western union, Paypal utawa pembayaran escrow (Alibaba).
5. OEM / ODM kasedhiya.
6. We offer trep siji-stasiun purchasing service.Our professionaland wicaksana layanan sawise-sales ngilangake kuwatir.
7. We wis akeh taun pengalaman ngekspor ing aktif pharmaceutical bahan produk., Strictly ing milih bahan baku.

Hubungi kita

1).Respon ing 24 jam
2).Solusi cepet kanggo masalah sawise-sales
3).Layanan siji-mandeg saka tuku kanggo pangiriman

Diversifikasi produk bisa menehi pelanggan luwih akeh pilihan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita